Jubilarissen 1962-1972-2012

Ook dit jaar zijn er weer twee jubilarissen die een onderscheiding mogen ontvangen. Marijke Velthuis is veertig jaar lid en zij heeft, naast het feit dat ze actief toneel gespeeld heeft, gedurende een lange periode het grimeren van de spelers verzorgd. Ook Wim Vos Sr. heeft tot vorig jaar nog gespeeld en hij was en is nog steeds de man van geluid en licht en dat al 50 jaar!

 

Marijke en Wim ontvingen, tijdens de Algemene Ledenvergadering van 30 januari jl. uit handen van de voorzitter een zilveren en gouden speld. Tevens ontvingen ze de daarbij behorende oorkonde van de Nederlandse Vereniging voor Amateurtoneel. Beide leden werden geprezen om hun jarenlange inzet voor Culdoto.

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Culdoto
p/a Ildefonsahof 8
3791 WC Achterveld