Culdoto speelt 'Mutsen' in maart!

Komend voorjaar staat een eigentijdse komedie op het programma, namelijk 'Mutsen' van Christa Warmerdam. Geregisseerd door Annelies Kaan.


De zussen in 'Mutsen' verblijven in een vakantiehuisje van Landal GreenParks. Ondanks dat ze allemaal hun eigen problemen en eigenaardigheden hebben, doen ze dit ieder jaar. Zoals in veel gezinnen zijn er wel eens botsingen, gebeurt er het een en ander onderhuids... Ze hebben allemaal het nodige meegemaakt. Mannen zijn gekomen en gegaan, kinderen varen hun eigen koers enz. Maar kennen ze elkaar wel zo goed? Zijn zij wel eerlijk en open naar elkaar of heeft iedereen een geheim? De zussen hebben het ook heel fijn met elkaar. Er wordt gelachen en geplaagd, want het verleden is wat hen bindt. Familie is nu eenmaal familie. Vrouwen van in de vijftig zijn tegenwoordig geen mutsen, toch?!


Speeldata zie 2015 - Mutsen 

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld