Eveline Hak 40 jaar lid

Op 14-jarige leeftijd maakte Eveline kennis met het toneel in Achterveld en besloot een jaar later lid te worden, hoewel met enige vrees, want als jong meisje zag zij op tegen de spelers die in haar ogen erg oud waren ("ze waren zeker al in de dertig").
 
Eveline heeft een indrukwekkende staat van dienst. Naast eenakters en wagenspelen heeft zij maar liefst in 39 jaarproducties gespeeld en van de 40 jaar is zij 19 jaar secretaris geweest, een bestuursfunctie die zij nog steeds met verve vervult. De voorzitter prijst haar om haar inzet, haar betrokkenheid bij de vereniging, haar plezier in het toneelspelen, maar vooral haar continue bijdrage aan de vernieuwing van het toneelspel. 

Accuratesse, een punctuele voorbereiding en uitvoering bij alle zaken die aan de vereniging en het toneelspel raken, zijn de basis waarop zij invulling geeft aan haar lidmaatschap. Tot vreugde van alle leden van Culdoto.
 
Reactie Eveline: "Het klinkt best wel, om op je 55e te kunnen zeggen dat je ergens 40 jaar lid van bent. Maar het zegt ook wel iets. Ruim dertig jaar geleden ben ik uit Achterveld vertrokken en ik woon ondertussen al zo'n vierentwintig jaar in Zeist en toch ben ik Culdoto trouw gebleven. Het is een fijne club mensen. Allemaal verschillende karakters en toch een eenheid: toneelspelen, en alles wat daarbij hoort, doe je als team en bij Culdoto vind je saamhorigheid en discipline. Er wordt altijd hard gewerkt om een goede productie neer te zetten, maar het plezier daarin staat voorop. Die combinatie maakt Culdoto een prettige vereniging."

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld