Culdoto trekt veel bezoekers en boekt wederom succes!

V.l.n.r. staand: Annelies Kaan (regisseur), Eveline Hak (Madelief), Marcel van Rijkom (Daan), Elma Kollen (Rozemarijn), zittend: Denise den Haan (Hazel) met poes Beppie, Anja van de Panne (auteur), Ans van Eijken (moeder), Nel van den Hoek (tante Trees)
V.l.n.r. staand: Annelies Kaan (regisseur), Eveline Hak (Madelief), Marcel van Rijkom (Daan), Elma Kollen (Rozemarijn), zittend: Denise den Haan (Hazel) met poes Beppie, Anja van de Panne (auteur), Ans van Eijken (moeder), Nel van den Hoek (tante Trees)

Het eigentijdse blijspel “Moeder Aarde” van Anja van de Panne is bij alle uitvoeringen in goede aarde gevallen.

De personages zijn dusdanig uit het leven gegrepen, dat ze voor iedereen zeer herkenbaar zijn. Van de veeleisende, immer klagende en aandachtvragende moeder tot de verschillende karakters van haar drie dochters en de lapzwans van een schoonzoon. Tijdens het bezoekje van een hartelijke tante kunnen de drie zussen gelukkig even dierbare herinneringen aan vroegere logeerpartijen ophalen. Poes Beppie zorgt voor de nodige hilariteit.

 

Auteur Anja van de Panne kwam vrijdag 11 maart zelf een kijkje nemen. Misschien was zij nog wel zenuwachtiger dan alle spelers bij elkaar, want haar toneelstuk werd namelijk voor het eerst uitgevoerd. Een wereldpremière dus! Met een gerust hart kon Anja de conclusie trekken, dat behalve zijzelf ook het publiek enorm heeft genoten van de manier waarop Culdoto onder regie van Annelies Kaan invulling heeft gegeven aan al die bijzondere personages.

Naast de drie uitvoeringen in Ons Gebouw te Achterveld zijn er twee besloten voorstellingen geweest. Een voor mantelzorgers en vrijwilligers Leusden in Theater De Tuin te Leusden en een voor De Zonnebloem Achterveld in Ons Gebouw. Beide groepen spreken hun waardering uit voor Culdoto en zijn heel erg blij met de speciaal voor hen georganiseerde avond.

 

Culdoto bedankt al haar bezoekers, Vrienden van Culdoto en sponsoren.

Hoofdsponsor:
B. van den Hoek v.o.f., Amersfoort

 

Sponsoren:
AFAS Software, Leusden
Bloembinderij De Kelk, Achterveld
Fonds Samenlevingsinitiatieven Leusden
Gemeente Leusden
Gérard Brinard Bath & Beauty, Achterveld
Kavel-57, Achterveld
Mijnten Schaats- en Skeelersport, Achterveld
Rabobank Amersfoort-Eemland
Spar, Achterveld
Stoutenburgh Adviesgroep, Leusden
Tandartspraktijk De Drie Linden, Achterveld

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld