Kerstconcert met Dickens in Achterveld

Zaterdag 16 december - St. Jozefkerk, Achterveld

 

“Kerstmis? Bah, onzin!” Natuurlijk kent u deze wereldberoemde woorden van Ebenezer Scrooge… Misschien ook niet? Hoe dan ook, kom zaterdagavond 16 december naar het ‘Kerstconcert met Dickens’, en beleef het mee. In woord en muziek vertellen wij u hoe de vrek Scrooge in één heel bijzondere nacht van Kerstmis leerde houden.

 

Culdoto laat zien hoe Ebenezer bezoek krijgt van 3 kerst-geesten. Vivente, St. Caecilia/de Rietzangers, DWS en de accordeonisten Laurene, Rens en Gerda laten u horen hoe bijvoorbeeld het kerstfeest op straat, bij de familie Cratchit of de kerstgroet van Tiny Tim klinken.

 

Om 18.45 uur wordt u naar de kerk geroepen door de midwinterhoornblazers. Vanaf 19.00 uur wordt u verwelkomd door de Victoriaanse bewoners van ons ‘dorpsplein’. Luister naar kerstmuziek van DWS, de Talentband van DWS en de drie accordeonisten. Zing mee, of maak een praatje met de ‘dorpsbewoners’.


Om 19.30 starten wij met ‘A Christmas Carol’ (Charles Dickens). Na afloop kunt u genieten van glühwein of chocomel in de pagodetenten naast de kerk. Entree is gratis, een bijdrage is welkom.

 

U komt toch ook? Tot ziens op 16 december!

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld