Timo van de Burgwal 40 jaar lid

Voorzitter Ans staat stil bij het 40-jarig jubileum van Timo.

 

Hoewel Timo ook toneelrollen heeft gespeeld – en zelfs dit jaar meespeelt – is zijn bijdrage vooral groot in de vorm van technische ondersteuning: licht en geluid, maar vooral ook decor. Hij toont zich hierin zeer betrouwbaar, vakkundig en behulpzaam.

 

Zijn creatieve oplossingen zijn onovertroffen. Stoïcijns in zijn handelen komt alles uiteindelijk goed. Ook zijn gastvrijheid is kenmerkend. Zijn huis is een ideale uitwijkplaats voor als we elders niet terecht kunnen.

 

Uit handen van voorzitter Ans ontvangt Timo een medaille, een oorkonde en een fles whisky.

 

Timo, van harte gefeliciteerd!

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld