Hotel de Rijk definitief gesloten!

Van onze verslaggever - Hoe het verder ging:

Het doek is definitief gevallen voor Hotel de Rijk na zes(!) succesvolle voorstellingen van "Bouillabaisse" door toneelvereniging Culdoto. Ondanks de vele bezoekers, de enthousiaste inzet van deze vereniging en het bezoek van de burgemeester moest het hotel definitief gesloten blijven op last van hoofdbrandmeester Kruiningen.

De beoogde investering van Vivian heeft uiteindelijk niet plaatsgevonden. Met haar man Erwin, zus Charlotte en diens dochter Mirjam verzorgt zij de ganzen en de geiten op haar landgoed te Vlodrop. Veenendaal is bij mevrouw Lodewijks ingetrokken en zorgt voor de tuin en de gezamenlijke dagelijkse sjoelpartij. Bibi heeft op advies met veel succes een tapas restaurant in Friesland geopend. Elise - natuurlijk altijd bereid om een helpende hand te bieden - is vrijwilliger geworden bij De Zonnebloem. En Bas? Naar verluidt volgt hij een cursus in Antwerpen om zich te bekwamen in de Vlaamse keuken... 

 

Culdoto bedankt al haar bezoekers, Vrienden van Culdoto en sponsoren :-)

 

Lees meer over deze voorstelling op 2018 - Bouillabaisse

 

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld