Kerstverhaal & Kerstconcert

Vorig jaar was de gezamenlijke productie rondom Charles Dickens’ “A Christmas Carol” een groot succes. Daarom heeft Culdoto met plezier wederom medewerking toegezegd aan het Kerstconcert: de wonderbaarlijke kerstavond van Vadertje Panov; naar een verhaal van Lev Tolstoj. 

 

De vertelling wordt omlijst met muziek van muziekvereniging DWS, de midwinterhoornblazers, de koren Vivente en St. Caecilia/De Rietzangers, drie accordeonisten en pianist Arthur Bouma (nu op de celesta). 

 

Extra bijzonder is het dat Vadertje Panov, gespeeld door Marcel van Rijkom, een solo ten gehore brengt. Begeleid door DWS zingt hij het lied Little Drummer Boy.

De vertelling is in vertrouwde handen bij Greet Wessels. Een dubbelrol is weggelegd voor Elma Kollen. Daarnaast heeft Culdoto voor de drie mannenrollen hulp gekregen van leden van het koor Ach en Wee. 

 

Kom genieten van een gezellige avond in de prachtige Sint Jozefkerk tegenover Ons Gebouw. 

Na afloop is er glühwein en chocolademelk. 

Gratis entree; een vrijwillige bijdrage is welkom. 

 

Zaterdag 15 december 2018 – Sint Jozefkerk te Achterveld 

19.00 uur   ontvangst met kerstmuziek

19.30 uur   aanvang kerstverhaal & kerstconcert

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld