Een nieuwe regisseur voor Culdoto

Beste Culdoto-donateurs en -liefhebbers,

 

Graag zou ik mij even willen voorstellen als nieuwe regisseur bij jullie toneelvereniging.

 

Vincent Koch is mijn naam, ben 59 jaar oud en speel al meer dan 46 jaar toneel in Hilversum en omstreken. Begonnen, zoals velen die nu nog spelen, bij het kindertoneel. Daarna bij een vereniging gekomen die meer dan 50 jaar heeft gespeeld in Theater Gooiland in Hilversum. Op ons hoogtepunt hadden

wij over de 2000 donateurs.

Daar heb ik onder diverse regisseurs mogen spelen, zowel echt toneelspel alswel blijspelen en kluchten. Een bloeiende vereniging totdat er vanwege televisie e.d. steeds minder donateurs overbleven. De vereniging is zodoende failliet gegaan in 2005.

 

Ik ben toen met nog twee spelende leden ons verenigingsgebouw gaan ombouwen tot een minitheatertje wat momenteel nog steeds loopt: Theater "Kleintje Kunst" in Hilversum.

Ikzelf ben weer verder gegaan als speler bij diverse andere verenigingen in het Gooi en nu lid bij een toneelclub in Kortenhoef. Daar heb ik mijn eerste productie gemaakt als regisseur en heb de smaak zo goed te pakken gekregen dat ik graag hiermee verder wil gaan. Vandaar dat ik aangeland ben bij Culdoto in Achterveld om de komende productie te gaan regisseren. 

 

Ik hoop u allen dan ook te mogen begroeten in April 2020, waar wij onze nieuwe voorstelling op de planken zullen brengen. Het belooft weer een gezellige en smaakvolle avond te worden.

 

Graag tot dan!

 

Vincent Koch

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons
- facebook
- youtube

Postadres
Toneelvereniging Culdoto
p/a De Fliert 13
3791 PV Achterveld