De vereniging

Bestuur Culdoto v.l.n.r.: Timo van de Burgwal, Denise den Haan, Peter Geleijnse (voorzitter), Nel van den Hoek (penningmeester) en Hindrik van den Berg (secretaris) .

Culdoto is op 20 augustus 1959 opgericht en is nog altijd springlevend!

Een aantal leden uit de eerste periode is nog altijd op de een of andere manier betrokken bij de vereniging.

De vereniging kent spelende en ondersteunende leden. Met z'n allen zorgen we elk jaar dat de voorstelling tot in de puntjes verzorgd is.

Het bestuur wordt op de jaarlijkse ledenvergadering gekozen, volgens het rooster van aftreden. Naast de jaarlijkse toneeluitvoering neemt Culdoto ook deel aan tal van andere activiteiten op cultureel gebied binnen en buiten Achterveld.

Toneelvereniging Culdoto
- mail ons